O društvu

Osnovna djelatnost Uljanik Plovidbe d.d. je pomorski prijevoz tereta kroz upravljanje flotom od 4 broda za prijevoz rasutih tereta i 5 tankera. Svi su brodovi dani u najam prvoklasnim unajmiteljima i plove morima diljem svijeta.

Zahvaljujući dobivenim certifikatima za pružanje usluga i vođenja brodova za prijevoz rasutih tereta (bulk carriers) i tekućih tereta (tankers), osposobljeni smo za samostalno vođenje kompletnog managementa vlastite flote te smo sposobni preuzeti upravljanje i nad brodovima u tuđem vlasništvu. Naše iskustvo i know-how rezultiraju vrlo visokom efikasnošću u korištenju brodova čija je razina od oko 360 dana u godini, vrlo visoka i u okviru svjetski poznatih brodara.

Investicijski program obnove flote započet je 2005. godine i teži oko 540 milijuna američkih dolara. U okviru programa do danas je preuzeto 9 novogradnji izgrađenih u domaćim brodogradilištima i 3 broda sa "secondhand" tržišta, a u slijedećih godinu dana očekuje se i isporuka još 2 nova broda. Time je društvo zaslužilo titulu hrvatskog brodara s najmlađom flotom, prosječne starosti brodova od 4 godine, koja ujedno glasi kao jedna od najmlađih i u svjetskim razmjerima. S ponosom ističemo da 9 brodova ima Pulu kao matičnu luku i vije hrvatsku zastavu.

Kontaktirajte nas

ULJANIK PLOVIDBA D.D.

Carrarina 6,
52100 Pula
Tel. +385 52 211 544
Fax +385 52 211 339

Karta - Kako do nas?

Putnička agencija

Putnička agencija

Bilo da želite putovati u daleke i egzotične destinacije, kupiti avionsku kartu ili samo popričati sa ljubaznim osobljem - na pravom ste mjestu! Saznajte više »

Kretanje brodova

Kretanje brodova

Pogledajte tablicu gdje možete pratiti odredišne luke brodova. Pratite kretanje brodova »