Novosti

Obavijest

Poštovani,

Dana 26.03.2019. godine Društvo je zaprimilo nalog za pretragu poslovnih prostorija Društva u sjedištu Društva te poslovne dokumentacije Društva, a to temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Puli, a sve u vidu provođenja dokaznih radnji u postupku koji se vodi protiv trećih osoba. Temeljem zaprimljenog naloga izvršene su radnje pretrage te je privremeno oduzeta ciljana poslovna dokumentacija Društva.

Obzirom na procesni položaj Društva u postupku, Društvo nije ovlašteno raspolagati niti raspolaže dodatnim informacijama vezanih za predmet samog postupka i/ili postupanje tijela državne vlasti. Isto tako, Društvo obavještava zainteresiranu javnost da je isključivo temeljem javno dostupnih informacija, a koje su dostupne široj javnosti kroz medije javnog priopćavanja, došlo do nepotvrđenih saznanja da će član uprave Društva Dragutin Pavletić i član nadzornog odbora Društva Anton Brajković u sklopu gore navedenog postupka danas biti saslušani.

Sa štovanjem,

ULJANIK PLOVIDBA d.d.

Kontaktirajte nas

ULJANIK PLOVIDBA D.D.

Carrarina 6,
52100 Pula
Tel. +385 52 211 544
Fax +385 52 211 339

Karta - Kako do nas?

Putnička agencija

Putnička agencija

Bilo da želite putovati u daleke i egzotične destinacije, kupiti avionsku kartu ili samo popričati sa ljubaznim osobljem - na pravom ste mjestu! Saznajte više »

Kretanje brodova

Kretanje brodova

Pogledajte tablicu gdje možete pratiti odredišne luke brodova. Pratite kretanje brodova »