Novosti

Osnivanje društva ASP Adriatic d.o.o.

Poštovani,

Dana 24. studenog 2021. godine, društvo Alpha Adriatic d.d., kao jedan od članova - osnivača, usvojilo je društveni ugovor o osnivanju trgovačkog društva ASP Adriatic d.o.o. sa sjedištem u Republici Hrvatskoj te time izvršilo ulaganje odnosno preuzelo poslovni udio u visini od 80% temeljnog kapitala predmetnog društva. Drugi poslovni udio u visini od preostalih 20% udjela temeljnog kapitala novog društva preuzeo je g. Eduard Hibšer, iz Rijeke, manager s bogatim iskustvom u upravljanju ljudskim resursima u pomorstvu, posebice u sektorima suhih tereta i tankera. Ulaganje je izvršeno te se novo društvo osniva radi osnaživanja i dodatnog razvoja djelatnosti upravljanja ljudskim resursima koja je jedna od ključnih funkcija u industriji upravljanja brodovima. Budući da su pri kraju dogovori o pristupanju trećeg partnera, Grupe ASP Ships, koja bi trebala postati vodeći partner u predmetnom ulaganju, novoosnovano društvo će poslovati pod tvrtkom koja predstavlja kombinaciju imena Grupe ASP Ships i Grupe Alpha Adriatic. Alpha Adriatic d.d. ostvaruje odličnu poslovnu suradnju s Grupom ASP Ships još od 2005. godine. Radi se o renomiranoj međunarodnoj grupaciji s uredima u Australiji, Singapuru, Novom Zelandu, Ujedinjenom Kraljevstvu, te specijaliziranim uredima koji se bave upravljanjem ljudskim resursima u pomorstvu u Indiji, Ukrajini, Filipinima, Bangladešu, Mianmaru i u Vijetnamu.
 
Ovaj projekt od velike je važnosti za Grupu Alpha Adriatic koja će, uz hrvatske pomorce, značajno povećati dostupnost i ostalih kvalitetnih pomorskih kadrova za  flotu pod upravljanjem Grupe, a što će doprinijeti konkurentnosti usluga upravljanja brodovima koje nudimo na međunarodnom pomorskom tržištu.


ALPHA ADRIATIC d.d.

Kontaktirajte nas

ALPHA ADRIATIC D.D.

Carrarina 6,
52100 Pula
Tel. +385 52 211 544
Fax +385 52 211 339
info@alphaadriatic.com
Karta - Kako do nas?

Putnička agencija

Putnička agencija

Bilo da želite putovati u daleke i egzotične destinacije, kupiti avionsku kartu ili samo popričati sa ljubaznim osobljem - na pravom ste mjestu! Saznajte više »

Kretanje brodova

Kretanje brodova

Pogledajte tablicu gdje možete pratiti odredišne luke brodova. Pratite kretanje brodova »