Novosti

Prestanak društva ULJANIK PLOVIDBA LNG d.o.o.

Poštovani,

Dana 07. prosinca 2019. godine, u sudskom registru Trgovačkog suda u Pazinu objavljeno je rješenje od dana 06. prosinca 2019. godine, kojim je Trgovački sud u Pazinu riješio da se u sudski registar toga suda upiše prestanak subjekta upisa ULJANIK PLOVIDBA LNG društvo s ograničenom odgovornošću za pomorski prijevoz i skladištenje, MBS 130068743, OIB 95045733908 sa sjedištem u Puli, Carrarina 6 (dalje u tekstu: ULJANIK PLOVIDBA d.o.o.), po skraćenom postupku bez likvidacije.

Društvo ULJANIK PLOVIDBA LNG d.o.o. brisat će se iz sudskog registra po pravomoćnosti donesenog rješenja.

Odluka o upisu prestanka subjekta upisa ULJANIK PLOVIDBA LNG d.o.o. donesena je temeljem odluke njegovih članova o prestanku društva po skraćenom postupku bez likvidacije i to ALPHA ADRIATIC d.d. iz Pule i ETCA CASPIAN LIMITED sa sjedištem u Larnaki, Cipar, koji su u temeljnom kapitalu predmetnog društva sudjelovali svaki s udjelom u visini od 50% i koji su se na takvu odluku odlučili zbog nemogućnosti realizacije planiranih zajedničkih plinskih projekata uslijed djelovanja međunarodnih sankcija.

ALPHA ADRIATIC d.d.

Kontaktirajte nas

ALPHA ADRIATIC D.D.

Carrarina 6,
52100 Pula
Tel. +385 52 211 544
Fax +385 52 211 339

Karta - Kako do nas?

Putnička agencija

Putnička agencija

Bilo da želite putovati u daleke i egzotične destinacije, kupiti avionsku kartu ili samo popričati sa ljubaznim osobljem - na pravom ste mjestu! Saznajte više »

Kretanje brodova

Kretanje brodova

Pogledajte tablicu gdje možete pratiti odredišne luke brodova. Pratite kretanje brodova »